best website builder app

Başkan ve Vekaleten...

Mesleği : Taşçılık Mermercilik ve Süsleme Taşçılığı
Özgeçmiş :
1970 yılında Çankırı / Ilgaz B.Yeniceköy’ de dünyaya geldim. İlkokul ve orta öğrenimimi Ankara’ da tamamladım.
İş hayatına baba mesleği olan Mermercilikle atıldım. Hala kendime ait iş yerimde faaliyet göstermekteyim.
2002 yılından beri ANKARA TAŞCI , MEZARCI USTALARI SANATKARLARI ESNAF ODASI Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevini yürütmekteydim. 30.01.2010 tarihinde olağan genel kurul ile ANKARA TAŞCI , MEZARCI USTALARI SANATKARLARI ESNAF ODASI Yönetim Kurulu Başkanlığı’ na seçildim. Çankırı Ilgaz B.Yenice köyü Dernek Başkanlığı , Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde Başkanvekilliği , AKPARTİ Yenimahalle İlçe Yönetiminde görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Ali İhsan ERCAN
11.05.1966 yılında NEVŞEHİR AVANOS ilçesinde doğdum. İlkokul eğitimimi Çeşme ilköğretim Okulu’nda,Orta Okulunu Şentepe lisesi’nde tamamladım. Mermerciliğe 1980 yılında Babamın yanında çırak olarak başladım. 1992 yılında Babam ve kardeşlerimle birlikte kendi iş yerimi kurdum. Mermercilik işine devam ediyorum. 18.03.2018 tarihli olağan genel kurulla ANKARA TAŞÇI , MEZARCI USTALARI SANATKARLARI ESNAF ODASI Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim.28.03.2018 /04 TARİHLİ Yönetim kurulu kararıyla Oda Başkan Vekilliğine seçildim.Başkan Vekili olarak görevimi yürütmekteyim.1988′dE evlendim ve iki çocuk babasıyım

Yönetim Kurulu Üyeleri

Kurul Üyelerimiz